Vælg hvilke ikoner som skal vises på skrivebordet

Kan du ikke lide, at papirkurven er på skrivebordet eller har du har kommet til at fjerne mappen Computer på skrivebordet og vil have den tilbage på skrivebordet, kan disse ting let lade sig gøre i Windows Vista. Indstillinger for lige præcist disse ikoner findes i “Indstillinger for skrivebordsikoner”. Denne kommer du frem til at gå til “Personlige indstillinger” ved enten at højreklikke på skrivebordet eller ved at finde den i Kontrolpanel. Under “Personlige indstillinger” klikker du nu på “Skift skrivebordsikoner”.

Øv, Kontrolpanel ikonet mangler – Hvordan sådan ét ikon skiftes tager vi en anden dag

I Windows XP havde vi her næsten det samme. Dog var Kontrolpanel og Papirkurv ikke med dengang, men dengang var Internet Explorer en valgmulighed. Her skulle man tidligere slette en registreringsnøgle, for at fjerne denne papirkurv, men nu kan vi simpelt klikke den væk. Som sagt kan Internet Explorer ikke mere findes her, men det kan stadig fås frem på skrivebordet ved at tilføje en registreringsnøgle.

Så, hvis man i Windows Vista ønsker et skrivebord uden nogen ikoner, men som stadig er “aktivt”, så fjerner man fluebenet i dem alle. Hvis man ikke ønsker aktivt skrivebord, kan man dog også bare vælge at højreklikke på skrivebordet, vælge “Vis”, og derefter fjerne fluebenet i “Vis ikoner på skrivebordet”. Ved den sidste metode vil der ikke komme noget som helst på skrivebordet, selvom du har lægger filer og mapper i mappen “skrivebord”.

Man kan også fra “Indstillinger for skrivebordsikoner” vælge, hvordan ikonerne skal se ud. Så, hvis man på nettet finder et ikon man synes passer bedre til Computer kan man her vælge at skifte det ud her. Dette ikon vil således være det nye for Computer i hele Windows Vista. Dette gøres ved først at man klikker på f.eks. Computer og derefter vælger “Skift ikon…”.

De ikoner jeg her har valgt, for at vise dette, kommer fra VistaICO.com. Og, hvis man senere bliver træt af at man havde skiftet et bestemt ikon, kan man altid klikke på “Gendan standard” for at vende tilbage til standard ikonet.

- Peter Sandberg Brun

77 kommentarer til “Vælg hvilke ikoner som skal vises på skrivebordet”


 1. 1 Nicklas

  jeg syntes det er cool

 2. 2 Emil

  jeg er blevet træt af papirkurven i xp men jeg kan ikke få den væk fra skrivebordet

 3. 3 Peter Brun

  @ Emil

  I Windows XP fjerner du papirkurven på følgende måde:
  1. Skriv i kør: regedit
  2. Naviger frem til:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\
  Explorer\Desktop\NameSpace
  3. Find følgende nøgle: {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}
  4. Slet den nøgle

  Papirkurven fås frem igen, ved at oprette den nøgle, som du slettede.

 4. 4 Nick

  Hej

  Jeg har prøvet at fjerne papirkurven, men det er jo egentlig ikke en ret smart måde at fjerne den på, da man ikke længere bliver spurgt om man vil slette pågældende fil, og jeg kan ikke finde ud af at gendanne filer derfra, da den ikke “eksisterer”.

  Bruger Win XP, og kan nu ikke få papirkurven til at komme tilbage. ;-(

  …og lige en tilføjelse:

  Jeg har godt nok fået papirkurv-ikonet frem på skrivebordet, men den sletter bare filer, i stedet for at flytte til papirkurven. Så kan ikke lige få papirkurven til at fungere igen. :(

 5. 5 Peter Brun

  @ Nick

  Gør følgende:
  1. Højreklik på papirkurven, og vælg Egenskaber.
  2. Fjern markering i indstillingen: “Filer skal ikke flyttes til papirkurven…” (sørg for at dette gælder for alle drev)

  Så skulle filer som du sletter gerne blive flyttet til papirkurven. Bare sørg for at du ikke benytter tastaturkombinationen Shift + Delete, da den altid vil slette filer permanent.

 6. 6 Nick

  Ohhh, mange tak, det havde jeg ikke lige tænkt på. Men hvordan gør man så hvis man vil have papirkurven væk fra skrivebordet, men den skal STADIG være funktionel? Hvis du forstår hvad jeg mener…

 7. 7 Peter Brun

  @ Nick

  Hvis den stadig skal være tilgængelig i Stifinder, så skal du ikke fjerne den registrering som jeg skrev i svar nr. 3. Tag og opret denne igen. Derefter gør du i stedet for følgende:
  1. Skriv i kør: regedit
  2. Naviger frem til:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\
  Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel

  (Hvis du ikke har nøglen/mappen HideDesktopIcons og undernøglen NewStartPanel, opretter du disse)
  3. Opret nu en ny DWORD eller rediger den som findes, nemlig:
  {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}

  4. Dobbeltklik på denne og giv den værdien 1.

  Dermed vil papirkurven være skjult på skrivebordet, men den vil stadig være tilgængelig via Stifinder.

 8. 8 Nick

  Sorry, for den langsomme respons, men har nu prøvet, og jeg kan ikke få det til at virke. Jeg har nu genoprettet den fra svar 3, og har en fungerende papirkurv, men den vises stadig på skrivebrodet. Hvad kan jeg gøre?

 9. 9 Peter Brun

  @ Nick

  Efter du fik oprettet den fra svar 3, skal du gøre det som jeg skrev i det forrige svar. Man skal her oprette to nye nøgler/mapper i registreringsdatabasen og en ny DWORD. Hvis du ikke lige synes du gider alt dette, så tag og hent følgende registrering:

  Ved at dobbeltklikke på denne fil, vil der ske alt det som beskrevet i mit forrige svar, men helt uden du gør noget selv. ;)

  P.S. Husk at trykke på F5 ude på skrivebordet, når du har fået kørt filen.

 10. 10 Nick

  Hmmm, det virker stadig ikke med din *.reg fil. Den skriver godt nok at den bliver tilføjet, men der sker ikke noget, selvom jeg opdater skriveborg, F5. Hvis det kan være en hjælp, så bruger jeg:

  Microsoft Windows XP
  Home Edition
  Version 2002
  Service Pack 2

  Når jeg kigger så er dine indstillinger de samme, som dem jeg har, umiddelbart. Det er lidt underligt… Hvad mon der ellers kan være galt?

 11. 11 Peter Brun

  @ Nick

  Ahh ok, det kan skyldes nok at du bruger klassisk tema/menuer i Windows XP. Her skal du i stedet for benytte:

  Forskellen på denne og den forrige er at “NewStartPanel” er erstattet med “ClassicStartMenu”.

 12. 12 Nick

  Ja, mange tak nu virker det. det var bare det der var galt, vidste ikke at det havde nogen indflydelse. Hvorfor er det egentlig sådan det er? Men tak for hjælpen.

 13. 13 Caroline

  Hej Peter.
  Jeg har lige opdateret Xp professionel til Vista home Premium. I min mappe c-drev, ligger der to mapper der hedder programmer. den ene er den med vista filer og de programmer som er installeret efter jeg installerede vista, men i den anden ligger alle mine gamle programmer, som: Adobe, ahead, messenger ocv. er dette en mappe jeg kan slette eller..??
  – Caroline

 14. 14 Peter Brun

  @ Caroline

  Ja, hvis du er sikker på at du ikke bruger noget af det som er i den, så skulle det ikke være noget problem ved at du sletter mappen.

 15. 15 Caroline

  okay.. jeg prøver..!! Tror ikke den bruger noget af det i mappen. Da jeg har skullet geninstallere windows. den skrev at jeg ikke kunne opgradere til Vista home premium, så jeg havde kun valget at installere en ny kopi..

  Tak for hjælpen. :)

 16. 16 Caroline

  Hej igen… jeg har nu prøvet at slette mappen, men jeg kan ikke slette den mappe der hedder “fælles filer”, den skriver jeg skal ahve tilladelse..? Ved du hvad jeg skal gøre..?

 17. 17 Peter Brun

  @ Caroline

  Du har ikke tilladelser til at slette den ifølge Vista er problemet. For at du får fuld kontrol skal du overtage ejerskabet af mappen. Dette gøres på følgende måde:
  1. Skriv i start: cmd
  2. Højreklik på cmd.exe og vælg “Kør som administrator”.
  3. Skriv nu:
  takeown /f "mappesti"
  5. Skriv nu:
  cacls "mappesti" /G "Brugernavn":F
  6. Skriv “J?, når der bliver spurgt om du er sikker.

  I den ovenstående fremgangsmåde er “mappesti” stien til mappen fælles filer, denne sti fås nemmest ved at SHIFT+Højreklikker på filen og vælger “Kopier som sti”. Desuden skal du sørge for at “Brugernavn” bliver erstattet med dit brugernavn. Et eksempel på cacls-kommandoen kan være:
  cacls "C:\Program Files" /G "Peter Brun":F

  Læs eventuelt mere omkring området her:
  Få fuld kontrol over Vista

 18. 18 Caroline

  hmm.. det virker ikke.. den siger stadig jeg ikke har tilladelse, selvm den faktisk skrev i cmd, at jeg havde ejerskabet over mappen nu.. uhh.. rigtig irriterende.. men det gør vel egentlig ikke noget at den mappe er der.. gør det..?? det er kun den fælles filer jeg ikke kan slette…

 19. 19 Peter Brun

  @ Caroline

  Du kan også prøve følgende:
  1. Åben igen en cmd.exe kørt som administrator (højreklik)
  2. Skriv nu:
  RD /S /Q "mappesti"
  (Denne kommando sletter mappen plus indhold)
  Hvis det heller ikke fungerer, så er det som du siger også lidt ligegyldigt om den er den eller ej. ;)
  Du kan dog også lige tjekke om du kan få lov til at slette den under fejlsikret tilstand (F8 ved opstart/boot).

 20. 20 Caroline

  ligegyldigt hvad jeg gør, skriver den adgang nægtet.. så.. den må blive hvor den er, indtil jeg finder en løsning.. men ellers tak for den hurtige support…!! syns det er rigtig facinerende at du kan så meget med computere.. så tak for hjælpen. ;)

 21. 21 Thomas

  Jeg har downloadet nogle mapper med ikoner fra bl.a. VistaICO.com. Er det muligt at gøre noget, så alle ikonerne ændres på én gang, eller skal man ændre hver enkelt manuelt?
  Har ændret Mine Dokumenter, Paprkurven osv, men har problemer med at ændre fx. mappen Billeder. Hvad gør jeg?
  Og er det muligt at ændre programmers (fx Office 2003 pakkens) ikoner?

  På forhånd mange tak =)

 22. 22 Peter Brun

  @ Thomas

  Med hensyn til at det som du efterlyser, så kan “Microangelo On Display” gøre alt dette. Du finder programmet her:
  http://www.microangelo.us/mod.asp

  Det er en prøveversion, så du vil kun have det tilgængeligt i et par dage. Derfor så tag og lav alle dine ændringer med det, hvor så du kan fjerne det igen. Ved fjernelse vil ikonerne stadig være ændrede. Det er noget af dette letteste program til formålet, bare højreklik på det du vil ændre og vælg “Appearance”. Vildt let når man først er kommet i gang. ;)

  Det skal dog siges, det til tider kan drille.

 23. 23 Kenneth

  Kan man godt få vista til at vise internet explorer ikonet på skrivebordet uden at andvende den klassiske version af menuen start?

 24. 24 Peter Brun

  @ Kenneth

  Ja, du kan godt få vist ikonet, følg min guide som du finder her.

  Eller bare hent denne reg-fil, og du er sikker på at det virker med det samme, lige meget hvilken slags menu du benytter:

  Og hvis du vil have det skjult igen, brug da:

 25. 25 H. K. Hansen

  Hej Peter Brun

  Jeg har med fornøjelse læst en del af dine kommentarer og har et problem, som ligner NICS’s men ikke helt kan klares via ikoner på
  skrivebordet.
  For lang tid siden abonnerede jeg på bladet K-Komputer eller lign. og fik da en CD med 100 spil. Nu forleden ville jeg prøve at finde et mahjongg spil, hvis der var et på skiven. Til min overraskelse gjorde foprsøget imodlertid det, at mit sædvanluge normale ikon for C-drevet er blev skiftet ud med et stort “Rødt/Gult K” – som jeg dels ikke har bedt om og heller ikke ønsker.
  Jer kører på en ny PC med Vista og synes ikke at jeg kan finde en
  måde at ændre ikonet – Kan jeg hente/ finde det på en tidligere sikkerhedskopi eller finde et sted hvor ikonets default vælrdi kan indsættes i registreringsdatabasen ?
  Det betyder jo ikke noget i funktionen; men det stor K – virker
  lidt forkert – og jeg vil gerne af med det igen.

  På forhånd tak for hjælpen

  H. K. Hansen

 26. 26 Peter Brun

  @ H. K. Hansen

  Som det første åben en stifinder og kig, hvad der er af filer på C-drevet. Hvis der er en fil kaldt Autorun.inf, så slet denne. Sørg her desuden for at genstarte efterfølgende. Et andet sted, programmet kan være kommet til at tilføje noget er i registreringsdatabasen. Åben regedit, og naviger frem til:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\
  explorer\DriveIcons

  Sørg her for at der ikke er angivet nogle registreringer. Den skal altså være tom.

  P.S. Håber jeg ikke svarer lidt for sent. Var lige væk fra computeren.

 27. 27 H. K. Hansen

  Hej igen Peter Brun

  Mange tak for hurtigt svar.

  Jeg fandt 3-4 steder på C-drevet, hvor jeg fandt og fjernede autorun.inf, og for så vidt angår C-drevet fik det efter genstart et pænt windows-like ikon – helt OK; men samtidig flyttede K-IKONET
  (det rød/gule) op til feltet COMPUTER, der nu har et K-IKON – og det vises også på skrivebordet – vel for “denne computer” – der står nu blot Computer. (Der er ikke dannet en ny autorun iflg. stifinder).

  Jeg har gennemset og søgt på DriverIcons i regedit – og der er ingen forekomster.

  Mon du atter har en god ide – for vi er da vist på rette vej, blot ærgerligt, at ikonet holdt “flyttedag” –

  På forhånd tak for hjælpen

  Venlig hilsen sender
  H. K. Hansen

 28. 28 Peter Brun

  @ H. K. Hansen

  Prøv her at gøre følgende:
  1. Gå til Kontrolpanel –> Personlige indstillinger.
  2. Klik på Skift skrivebordsikoner ude i venstre side.
  3. Klik på Computer ikonet.
  4. Klik på Gendan standard-knappen.

  Hvis gendan standard ikke gider virke korrekt, gør i stedet for:
  4. Klik på Skift ikon-knappen.
  5. Angiv stien: C:\Windows\System32\imageres.dll
  6. Find nu ikonet. Cirka midt i (ved siden af det røde kryds).
  7. Klik på OK et par gange.

  UPDATE: Siger også tak til dig! Selvom du ikke aner hvorfor (måske)… Fik lige løst min søgemaskine her på siden, så den virker korrekt. ;)

 29. 29 H. K. Hansen

  Hej igen Peter Brun

  Beklager jeg først svarer nu; men der var lige en nabo med et
  regnearks-problem og en lokal generalforsamling, der også skulle
  klares i aften …………

  Ja, så er jeg – takket være dig – atter kørende med de rigtige ikoner både i stifinder og på skrivebordet.
  Din først anviste løsning “skift skrivebordsikoner” løste problemet
  og alt fungerer fint, så jeg kan jo blot tilføje
  Tak er kun et fattigt ord, derfor siger jeg.
  Det gør verden lys og stor, at jeg kender dig,

  Venlig hilsen og tak for hjælpen
  H. K. Hansen

 30. 30 Flemming

  Hej

  Mine svigerforældre har et problem med vista

  lige pludselig sletter vista alt hvad der er på skrivebordet og det kommer ikke frem igen

  er det noget du kender noget til og hvis kan dette løses uden at alt skal køres ind igen

 31. 31 Peter Brun

  @ Flemming

  Vil tro de nok er kommet til at skjule alle filer på skrivebordet. Prøv:
  1. Højreklik på skrivebordet –> Vis –> Vis ikoner på skrivebordet.

  Ellers tryk Windowstast + E, og klik på Alt + Pil op, så skulle filerne gerne være der (naviger frem til skrivebordet i en stifinder).

 32. 32 Amy

  Hej.

  Jeg har fundet nogen ikoner til mine mapper og nu vel jeg så gerne have den sat ind på denne computer og papirkurv.
  Jeg kan bare ikke huske hvordan man gøre. Kunne finde ud af det i 98, men kan ikke i XP.

  Amy

 33. 33 Peter Brun

  @ Amy

  Gør følgende:
  1. Højreklik på Skrivebordet og vælg Egenskaber.
  2. Klik på Tilpas-knappen.

  Så skulle dialogboksen til ændring af ikoner gerne dukke op.

 34. 34 søren

  peter jeg er kommet til at slettet noget jeg ikke skulle have slettet kan du hjælpe mig det er noget i windows har windows xp zune ps kan jeg downloade markører her fra denne hjemmeside. eller noget der gør min pc hutiger eller kan jeg ender xp skaldespand til vista?

 35. 35 Peter Brun

  @ Søren

  Hvis det drejer sig om filer du er kommet til at fjerne, findes der adskillige programmer som kan hjælpe dig. En artikel på lifehacker omhandler dette:
  How to Recover Deleted Files with Free Software

  Med hensyn til at få XP til at ligne Vista kan du benytte dig af pakker såsom Vista Transformation Pack:
  LINK 1
  LINK 2

 36. 36 søren

  hej har ikke prøvet men en dag kunne du så ikke komme ud til mig og hjælpe jeg emailer til ok?

 37. 37 Peter Brun

  @ Søren

  Ahh, det må jeg vist melde nej til. Hvis det var filer som du er kommet til at slette, skal du sørge for at benytte et gendannelsesprogram så hurtigt som muligt, da det vil være sværere jo længere tid du venter.

 38. 38 Amy

  Hej Peter

  Tak for dit hurtige svar til det med ikoner jeg fik det til at virke, men nu har jeg fået et problem med min media player. Når jeg vel se noget i fuld skærm så kan der gå fem minutter så går den tilbage til normal størelse. Han du hjælpe mig

  Amy

 39. 39 Peter Brun

  @ Amy

  Som det første sørg for at du har den nyeste Windows Media Player. Den nyeste er Windows Media Player 11 som du finder her:
  http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/player/11/default.aspx

  Ellers, hvis det allerede er denne du har prøv da at deaktivere din pauseskærm, som måske kan være skyld i det. Højreklik på Skrivebordet og vælg Egenskaber. Vælg Pauseskærm og vælg i listen punktet Ingen. Sluk desuden alle åbne internetbrowsere.

  Generelt kan du opleve dette med programmer som vil have din opmærksomhed, så prøv at lukke så mange andre programmer som du kan.

 40. 40 Amy

  Hej Peter.

  Jeg har den nyeste version af media player og jeg har ingen pauseskærm på, og hver gang jeg ser film har jeg næsten ingen programmer til at kører plus at mit internet er slukket, har trådløst, men det virker stadigvæk ikke.

  Amy

 41. 41 Peter Brun

  @ Amy

  OK, det lyder underligt. Prøv når du er i fuld skærm at klikke på låsen ned i højrehjørne, indtast en lille kode f.eks. 1234 og klik på fluebenet. Nu skulle det meget gerne ikke ske at fuld skærm bliver deaktiveret. Klik på låsen igen, når du vil ud af fuld skærm.

 42. 42 Amy

  Hvilken lås er det lige du mener jeg har ikke andet i fuldskærm end afslutning af fuldskærm, også play og stop og spol frem og tilbage, samt tid, lyd og om den skal gentage sig selv

 43. 43 Peter Brun

  @ Amy

  Ahh, ja den mulighed har man kun med WMP11 i Vista. Det havde jeg lige glemt. Det som du kan prøve at gøre er følgende:
  1. Tryk Windowstast+R og indtast: msconfig
  2. ENTER
  3. Vælg Tjenester-fanen og marker Skjul alle Microsoft-tjenester.
  4. Klik på Deaktiver alle-knappen.
  5. Vælg Start-fane, og klik Deaktiver alle-knappen
  6. Klik på OK og genstart computeren.

  Prøv nu at se om problemet opstår. Hvis det ikke gør, må det næsten være et andet program som laver forstyrrelser. Ellers må jeg desværre ikke lige kunne sige hvad problemet skyldes.

  P.S. For at vende tilbage til din normale opstart start da MSCONFIG igen og marker Normal start under Generelt-fanen.

 44. 44 Diana

  Hej Peter.

  jeg har netop fået indstalleret office 2007 på min bærbar. Men i 2003 versionen kan du får hjælp af office assistenten, også er mit sprøgsmål til dig. Findes den i 2007 versionen og hvis den gøre, hvor finder jeg den så

  Hilsen Diana

 45. 45 Peter Brun

  @ Diana

  Den assistent er blevet fjernet for altid. I Office 2007, skal du bruge hjælpen som findes i hvert Office-program ved at trykke på F1.

 46. 46 Amy

  Hej Peter.

  jeg har nu fået ny pc med vista og det virker da sådan nogen lunde. Men her på det sidste har min msn ikke ville som jeg gerne vel have at den skal.
  Jeg når kun at logge på så kommer beskeden frem med at msn er holdt op med at virke. jeg har lige afinstalleret det og installeret det igen, men problemet er der stadigvæk.
  Jeg har også prøvet at genstarte.
  Kan det have noget med mit vista at gøre?

  Amy

 47. 47 Peter Brun

  @ Amy

  Hvis der er tale en Acer computer gør da følgende:
  1. Gå til Start –> Kontrolpanel –> Programmer og funktioner.
  2. Find Acer eDataSecurity Management, højreklik på det og vælg Fjern.

  Alternativt hvis der er tale om en Acer, så kan du også prøve:
  1. Hent og installer følgende:
  eDataSecurity_2.5.3032.zip

 48. 48 Amy

  Det er det ikke det er en amilo den er ikke mere end tre uger gammel

 49. 49 Peter Brun

  @ Amy

  Gør lige følgende:
  1. Gå til Start –> Kontrolpanel –> Problemrapporter og løsninger.
  2. Klik på Vis problemoversigt ude i venstre side.
  3. Find problemerne for “Windows Live Messenger”.
  4. Højreklik på den nyeste og mest relevante af dem og vælg Vis problemdetajler.
  5. Klik på Kopier til udklipsholder.
  6. Kopieret det ind i ny mail, som du sender til mig (se toppen).

  Ellers, prøv at se om problemet stadig forekommer, hvis du installer den seneste beta-version af Messenger 9.0:
  http://download.live.com/messenger

 50. 50 amy

  Hej Peter

  det virkede da jeg installerede beta version af messenger

 51. 51 Peter Brun

  @ Amy

  Super ;)

 52. 52 chrisbeck

  hej peter kenner du et Program der kan lave film gratis??

  hvordan har du lavet din hjemmeside jeg har lavet min hjemmeside på webbyen og den hedder http://www.chirsbeck.gratissider.dk/

  som den sidte ting. KENNER DU ET Program der kan lave spil gratis???

  m.h.v chrisbeck svar hurtigt muligt

 53. 53 Peter Brun

  @ chrisbeck

  Windows Movie Maker er meget basalt program som er let at komme i gang med. Det er inkluderet fra og Windows XP SP2 og Windows Vista. Så prøv at tjekke din Start –> Alle programmer. Ellers så finder du også Movie Maker i en Live-udgave, hvor den seneste beta-version kan hentes her:
  http://download.live.com/moviemaker

  Hjemmesiden du her ser, kører på et webhotel, hvor jeg kører WordPress samt et antal andre tilføjelser.

  Med hensyn til at lave spil, så er GameMaker et glimrende valg, hvis man slet ikke har nogen programmeringserfaring. Du finder GameMaker, samt en masse vejledninger, her:
  http://www.yoyogames.com/make
  http://www.yoyogames.com/make/tutorials

 54. 54 chrisbeck

  hrj tak forhjælpen jeg smutter jeg har ikke mere tid nu ses jrg prøver om nogle par timer hej hej peter

 55. 55 chrisbeck

  hej peter brun det er noget ved game maker der ikke går så godet på min pc det er det der med game maker den siger et eller andet kan du hjælpe

  m.v.h chrisbeck

 56. 56 Peter Brun

  @ chrisbeck

  Hvad fortæller den dig?

 57. 57 chrisbeck

  hej peter den siger Host/Module Communicantion Error. Please contact Softwarp Support (contact details on http://www.softwrap.com) og så kan jeg sige ok til det jeg ved ikke hvad der er galt men jeg håber du ved det

  m.h.v chrisbeck

 58. 58 chrisbeck

  hej igen jeg glemte noget men det har ikke noget med game maker at gøre kan du huske søren det er mig bare i en ældre udgave( søren der ikke var g9od til skin studio

 59. 59 Peter Brun

  @ chrisbeck

  Gør følgende:
  1. Start en Stifinder og naviger frem til (Windows XP):
  C:\Documents and Settings\All Users\Dokumenter
  2. Slet mapperne Config, Fonts og Softwrap og filen Global.sw2.
  3. Fjern/geninstaller/installer GameMaker.

 60. 60 chrisbeck

  kan du lægge en film om det ud på nettet så jeg kan se hvordan man gør????? jeg kan godet finde stifinderen længere kan jeg ikke komme

 61. 61 Peter Brun

  @ chrisbeck

  Gør præcist følgende:
  1. Tryk Windowstast+R således at Kør åbnes.
  2. Indtast i feltet: %ALLUSERSPROFILE%
  3. Klik på OK.
  4. Dobbeltklik på Delte dokumenter.
  5. Du skulle nu gerne se mapperne og filerne.
  6. Slet mapperne Config, Fonts og Softwrap og filen Global.sw2.

 62. 62 Egbert Baasch

  Hej Peter.
  Har du en forklaring / hjælp til følgende. Jeg har fået ny PC som kører Vista Hone. På den gamle som kørte XP home viste genveje som jeg lagde på skrivebordet til f.eks. aviser og lign. sig med et pænt ikon som automatisk kom med når jeg sagede send genvej til skribvebord fra den pågældende web-site. I Vista kommer kun det kedelige e symbol. Det samme er hvis jeg installerer f.eks spil hvor der kommer en genvej på skrivebordet – når jeg så flytter denne genvej til den mappe på skrivebordet, hvor jeg samler tingene, forsvinder det pæne illustrerende ikon og bliver érstattet af et fælles mappeikon. Dette har jeg aldrig set på XP. Mvh. Egbert

 63. 63 Egbert Baasch

  Hovsa – der kan du se – Vista kan heller ikke stave :-) håber det er forståeligt alligevel.

 64. 64 Egbert Baasch

  Hej Peter. Glem det – det er løst. :-) Mvh. Egbert

 65. 65 Rasmus

  Hej Peter….

  Når jeg tænder min computer så gider den ikk vise alle tingene på skrivebordet, den vil heller ikk vise start linjen. Ved du hvad jeg skal gøre….

 66. 66 Peter Brun

  @ Rasmus

  Hvilket styresystem er der tale om? Prøv som det første at tjekke alle de gode svar du finder på denne side:
  http://en.kioskea.net/forum/affich-13643-upon-start-up-only-wallpaper-shows-no-icons

 67. 67 Peter Jensen

  Når jeg vil køre en Systemvurdering på min stationære Pc med Windows 7 Pro så kører testen, men ender med ikke at offentliggøre noget som helst. Det virkede fint da der var Vista på Pc’en. Mærkeligt, ikke?

  Vh.
  Peter

 68. 68 Peter Jensen

  Årsagen er at jeg bruger Kaspersky Antivirus. Den er ikke 100% kompatibel med Windows 7 endnu og der er andre der har dette problem, men af en eller anden grund har min Pc kørt Systemvurderingen færdig?

  Vh.
  Peter

 69. 69 Peter Brun

  @ Peter Jensen

  OK, har du prøvet uden Kaspersky (fjernet) eller sikret det er fuldt opdateret?

 70. 70 Rasmus

  Hej Peter igen…

  Jeg glemte lige at skrive at der slet ikk er noget på skrivebordet når min computer starter. Jeg kan ikk trykke på noget ikke engang trykke højre klik….

 71. 71 Peter Brun

  @ Rasmus

  Du kan prøve at starte op i fejlsikret tilstand (tryk på F8 under opstart) og gendanne computeren tilbage til et tidspunkt hvor den fungerede.
  http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-vista/What-is-System-Restore

 72. 72 Rasmus

  Hej Peter…

  Jeg har prøvet at gendanne computeren 2-3 gange og det virker ikk dte starter bae op på samme måde…

 73. 73 Rasmus

  Hej Peter…

  Jeg har prøvet gendannelse og det virker ikke..

  Jeg køre XP

 74. 74 Peter Brun

  @ Rasmus

  Så lyder en geninstallation nok som det nemmeste.

 75. 75 Peter Jensen

  Der ankom en større opdatering til Kaspersky hvorefter Experience Index virker korrekt.

  Vh
  Peter

 76. 76 Gert

  I Windows 7 ved højreklik på skrivebord, menupunkt Vis kommer muligheden for Vis ikoner på skrivebord.

  Jeg kan ikke finde link til denne funktion, da jeg gerne vil have en ikon til denne funktion på min proceslinie?

  Har du en ide hertil?

  Mvh. Gert

 77. 77 Peter Brun
Comments are currently closed.